SurTec v Sloveniji

SurTec je svetovni proizvajalec kemikalij za čiščenje industrijskih delov, predobdelavo kovin in galvaniziranje.

Slovenska podružnica SurTec Adria d.o.o. je bila ustanovljena leta 2006 in ima sedež v Ljubljani. 

Ekipa zavzetih sodelavcev je odgovorna za tehnično podporo našim kupcem v Sloveniji, na Madžarkem in na Hrvaškem.  Poleg tehnične podpore kupcem izvajamo še osnovne analize v terenskem laboratoriju, zahtevnejše pa izvedemo v tehničnem centru v Nemčiji.

Znamo prisluhniti potrebam kupca, povezati tehnično znanje z dolgoletnimi praktičnimi izkušnjami in prilagoditi procese tako, da zadovoljimo še tako zahtevne kupce, da dosegamo stroškovno ugodne procese in kar največjo dodano vrednost za kupca.

O SurTec-u

SurTec razvija, izdeluje in dobavlja specialne proizvode - kemikalije za dodelavo površin. SurTec s svojimi štirimi področji uporabe - čiščenje industrijskih delov, predobdelava kovin, funkcionalne in dekorativne galvanske prevleke ponuja zelo obsežen portfelj na področju površinske obdelave.

Skupina SurTec s sedežem v Nemčiji ima podružnice v 22 državah s približno 400 zaposlenimi. Poleg tega sodeluje s partnerji, ki zastopajo SurTec v več kot 20 državah.

Da bi zagotovili stalno visoko kakovost izdelkov, ne glede na kraj izdelave, vsi proizvodni objekti po vsem svetu delujejo v skladu z mednarodno priznanimi standardi. Kontrola kakovosti se izvaja v vsaki fazi proizvodnega procesa.

SurTec je certificiran v skladu s sistemom vodenja kakovosti ISO 9001. Dodatni certifikati v skladu z ISO 45001 in ISO 14001 poudarjajo pomembne cilje podjetja na področju prijaznosti do okolja in ohranjanja virov.

SurTec je del družbe Freudenberg Chemical Specialities SE & Co. KG iz Münchena v Nemčiji, ki je podrejena podružnica družbe Freudenberg SE s sedežem v Weinheimu v Nemčiji. Freudenberg je družinsko podjetje, ki deluje globalno in je bilo ustanovljeno pred več kot 170 leti, po vsem svetu pa zaposluje približno 50.000 ljudi.

 

Izpostavljeni izdelki

Prenosi

Povezave

Kontaktirajte nas

Veselimo se vašega povpraševanja.

Za vse informacije glede upravljanja s podatki v tem obrazcu , prosim o poglejte našo politiko zasebnosti

* This information is necessary in order to forward your request to the appropriate contact person.


Sur Tec po svetu

Našim strankam nudimo izjemne produkte in podporo po vsem svetu.

Najdite najbližje lokacije