image with artdirection image with artdirection

SurTec u Srbiji

Specijalni hemijski proizvodi za tretman površina(e) prilagodjeni zahtevu kupca

SurTec u Srbiji

SurTec Čačak je smešten u Čačku, oko 150 km južno od Beograda i osnovan je 1996. godine. SurTec Čačak je druga evropska proizvodna kuća SurTec grupe u Evropi. SurTec Čačak je odgovoran za poslovanje na tržištu Srbije, Bugarske, Makedonije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Rusije, Turske i Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Imamo laboratoriju i centar za analizu za regionalnu tehničku podršku u primeni proizvoda.

 

SurTec in Serbia
Lab 1
Lab 2
Lab 3
Lab 4

O SurTec-u

SurTec razvija, proizvodi i isporučuje hemijske proizvode za površinsku zaštitu. Za svoja četiri polja primene – industrijsko odmašćivanje, pripremu metalnih površina, funkcionalno i dekorativno elektroprevlačenje, SurTec nudi veliki i obiman portfolio u celom sektoru.

SurTec grupa, sa sedištem u Nemačkoj, ima svoje poslovnice u 22 zemlje sveta sa približno 400 zaposlenih. Dodatno, razvila je saradnju sa poslovnim partnerima koji predstavljaju SurTec u više od 20 zemalja.

Kako bismo obezbedili stalan, visoki kvalitet naših proizvoda, svi proizvodni pogoni posluju u skladu sa internacionalno priznatim standardima.

Kontrola kvaliteta se vrši u svakoj fazi proizvodnog procesa.

SurTec je poseduje sertifikat prema ISO 9001 (Menadžment kvaliteta). Dodatni sertifikati prema OHSAS 18001 i ISO 14001 naglašavaju važnost korporativnih ciljeva u vezi sa zdravljem i bezbednošću na radu, ekologijom i čuvanjem naših resursa.

SurTec je takođe deo firme Freudenberg Chemical Specialities SE & Co. KG, iz Minhena, Nemačka tj. poslovnice  koja je u potpunom vlasništvu Freudenberg-a SE ,a sa sedištem u Vajnhajmu, u Nemačkoj. Freudenberg je porodična firma koja posluje u celom svetu ,a osnovana je pre više od 170 godina i zapošljava oko 50,000 ljudi širom sveta.

 

Top proizvodi

Preuzimanje podataka

Linkovi

Kontaktirajte nas

Ocekujemo vas zahtev!

  • Edi Kokalj
    Your message to Edi Kokalj
    SurTec Cacak d.o.o.
    Preljinska Baluga bb 32212 Cacak Serbia

Za sve dalje informacije vezano za korišćenje vaših podataka iz kontakt obrasca, molimo pogledajte našu politiku privatnosti.

* This information is necessary in order to forward your request to the appropriate contact person.


SurTec sirom sveta

Naši kupci širom sveta dobijaju izvanrendnu uslugu i podršku.

Pronadjite lokacije u blizini