image with artdirection image with artdirection

SurTec u Srbiji

Specijalni hemijski proizvodi za tretman površina(e) prilagodjeni zahtevu kupca

SurTec u Srbiji

SurTec Čačak je smešten u Čačku, oko 150 km južno od Beograda i osnovan je 1996. godine. SurTec Čačak je druga evropska proizvodna kuća SurTec grupe u Evropi. SurTec Čačak je odgovoran za poslovanje na tržištu Srbije, Bugarske, Makedonije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Rusije, Turske i Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Imamo laboratoriju i centar za analizu za regionalnu tehničku podršku u primeni proizvoda.

 

SurTec in Serbia
Lab 1
Lab 2
Lab 3
Lab 4

O SurTec-u

SurTec razvija, proizvodi i isporučuje hemijske specijalitete za završnu obradu površina. Sa svojih pet oblasti primene, čišćenje industrijskih delova, predtretman metala, funkcionalni premazi kao i funkcionalna i dekorativna galvanizacija, SurTec pokriva ceo portfolio u ovom sektoru. SurTec je dobavljač za skoro sve segmente koji se bave površinskom obradom, uključujući automobilsku industriju, transport, građevinarstvo, elektroniku i elektriku kao i zdravstvenu negu i stil života.

SurTec grupa, sa sedištem u Bensheim-u, Nemačka, ima poslovnice u 22 zemlje sa oko 550 zaposlenih.

Takođe sarađuje sa partnerima koji predstavljaju SurTec u više od 20 dodatnih zemalja.

Kako bismo obezbedili stalan, visoki kvalitet naših proizvoda, svi proizvodni pogoni posluju u skladu sa internacionalno priznatim standardima.

Kontrola kvaliteta se vrši u svakoj fazi proizvodnog procesa.

SurTec je poseduje sertifikat prema ISO 9001 (Menadžment kvaliteta). Dodatni sertifikati prema OHSAS 18001 i ISO 14001 naglašavaju važnost korporativnih ciljeva u vezi sa zdravljem i bezbednošću na radu, ekologijom i čuvanjem naših resursa.

SurTec je takođe deo firme Freudenberg Chemical Specialities SE & Co. KG, iz Minhena, Nemačka tj. poslovnice  koja je u potpunom vlasništvu Freudenberg-a SE ,a sa sedištem u Vajnhajmu, u Nemačkoj. Freudenberg je porodična firma koja posluje u celom svetu ,a osnovana je pre više od 175 godina i zapošljava oko 51,000 ljudi širom sveta.

 

Top proizvodi

Preuzimanje podataka

Linkovi

Kontaktirajte nas

Ocekujemo vas zahtev!

Za sve dalje informacije vezano za korišćenje vaših podataka iz kontakt obrasca, molimo pogledajte našu politiku privatnosti.

* This information is necessary in order to forward your request to the appropriate contact person.


SurTec sirom sveta

Naši kupci širom sveta dobijaju izvanrendnu uslugu i podršku.

Pronadjite lokacije u blizini