image with artdirection image with artdirection

SurTec u Srbiji

Specijalni hemijski proizvodi za tretman površina(e) prilagodjeni zahtevu kupca

SurTec u Srbiji

SurTec Čačak je smešten u Čačku, oko 150 km južno od Beograda i osnovan je 1996. godine. SurTec Čačak je druga evropska proizvodna kuća SurTec grupe u Evropi. SurTec Čačak je odgovoran za poslovanje na tržištu Srbije, Bugarske, Makedonije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Rusije, Turske i Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Imamo laboratoriju i centar za analizu za regionalnu tehničku podršku u primeni proizvoda.

 

SurTec in Serbia
Lab 1
Lab 2
Lab 3
Lab 4

O SurTec-u

SurTec razvija, proizvodi i isporučuje hemijske proizvode za površinsku zaštitu. Za svoja četiri polja primene – industrijsko odmašćivanje, pripremu metalnih površina, funkcionalno i dekorativno elektroprevlačenje, SurTec nudi veliki i obiman portfolio u celom sektoru.

SurTec grupa, sa sedištem u Nemačkoj, ima svoje poslovnice u 22 zemlje sveta sa približno 400 zaposlenih. Dodatno, razvila je saradnju sa poslovnim partnerima koji predstavljaju SurTec u više od 20 zemalja.

Kako bismo obezbedili stalan, visoki kvalitet naših proizvoda, svi proizvodni pogoni posluju u skladu sa internacionalno priznatim standardima.

Kontrola kvaliteta se vrši u svakoj fazi proizvodnog procesa.

SurTec je poseduje sertifikat prema ISO 9001 (Menadžment kvaliteta). Dodatni sertifikati prema OHSAS 18001 i ISO 14001 naglašavaju važnost korporativnih ciljeva u vezi sa zdravljem i bezbednošću na radu, ekologijom i čuvanjem naših resursa.

SurTec je takođe deo firme Freudenberg Chemical Specialities SE & Co. KG, iz Minhena, Nemačka tj. poslovnice  koja je u potpunom vlasništvu Freudenberg-a SE ,a sa sedištem u Vajnhajmu, u Nemačkoj. Freudenberg je porodična firma koja posluje u celom svetu ,a osnovana je pre više od 170 godina i zapošljava oko 50,000 ljudi širom sveta.

 

Top proizvodi

Preuzimanje podataka

Linkovi

Kontaktirajte nas

Ocekujemo vas zahtev!

  • Milan  Djurovic
    Your message to Milan Djurovic
    SurTec Cacak d.o.o.
    Granicni put Preljina-Baluga Lj. 14, Preljina, Cacak 32212 Preljina Serbia

Za sve dalje informacije vezano za korišćenje vaših podataka iz kontakt obrasca, molimo pogledajte našu politiku privatnosti.

* This information is necessary in order to forward your request to the appropriate contact person.


SurTec sirom sveta

Naši kupci širom sveta dobijaju izvanrendnu uslugu i podršku.

Pronadjite lokacije u blizini