image with artdirection image with artdirection

SurTec in Nederland

Op maat gemaakte chemische specialiteiten voor de oppervlaktebehandelingen

SurTec in Nederland

SurTec is een wereldwijde opererende specialist in chemicaliën voor het reinigen van industriële onderdelen, voorbehandeling van metalen en functionele en decoratieve galvanotechniek.          

Voor de landen Nederland, België, Luxemburg, Het Verenigd Koninkrijk en Ierland is SurTec Benelux B.V. verantwoordelijk en gevestigd in Nederland.

Op de locatie in Reuver bevindt zich het kantoor en laboratoria met een team bestaande uit verkoop-, product- en analysespecialisten. Door de aanwezige vakkennis kan SurTec Benelux de klant direct helpen.

We leveren niet alleen de chemie, maar ondersteunen onze klanten ook in de toepassingen en het gebruik van onze producten. Dit zorgt ervoor dat SurTec een oplossing heeft voor vrijwel alle vragen van zijn klanten.

Wij helpen u ook op locatie om uw proceslijn en procesbaden te optimaliseren.

Meedenken met de klant is onze kracht.

Soms kan een kleine aanpassing in het proces al een grote winst opleveren.

Over SurTec

SurTec ontwikkelt, produceert en levert chemische specialiteiten voor de oppervlakteafwerking. Met zijn vier toepassingsgebieden - industriële onderdelenreiniging, metaalvoorbehandeling, functionele en decoratieve galvanotechnieken - biedt SurTec een zeer uitgebreid portofolio in deze sector.

De SurTec Groep, met de hoofdvestiging in Duitsland, heeft dochterondernemingen in 22 landen met ongeveer 400 medewerkers. Daarnaast werkt het samen met partners die SurTec vertegenwoordigen in meer dan 20 landen.

Om een ​​constant hoge productkwaliteit te garanderen, onafhankelijk van de plaats van fabricage, opereren alle productiefaciliteiten wereldwijd in overeenstemming met internationaal erkende normen. In elke fase van het productieproces worden kwaliteitscontroles uitgevoerd.

SurTec is gecertificeerd volgens ISO 9001 (kwaliteitsmanagement). De aanvullende certificeringen volgens OHSAS 18001 en ISO 14001 benadrukken de belangrijke bedrijfsdoelstellingen van ecologische verantwoordelijkheid en het behoud van grondstoffen.

SurTec is een divisie van Freudenberg Chemical Specialties SE & Co. KG, München, Duitsland, en deze is een volledige  dochteronderneming van Freudenberg SE, gevestigd in Weinheim, Duitsland. Freudenberg is een wereldwijd opererend familiebedrijf dat meer dan 170 jaar geleden is opgericht en wereldwijd ongeveer 50.000 mensen in dienst heeft.

 

Product Highlights

Downloads

Contact ons voor meer informatie

We zien uw reactie met belangstelling tegemoet!

Voor meer informatie over de verwerking van uw gegevens via het contactformulier verwijzen wij u naar ons privacybeleid.

* This information is necessary in order to forward your request to the appropriate contact person.


SurTec wereldwijd

Over de hele wereld profiteren onze klanten van uitstekende diensten.

Zoek locaties in de buurt