image with artdirection image with artdirection

SurTec în România

Specialitati Chimice personalizate pentru tratarea suprafetelor

SurTec în România

În Romania SurTec este prezent din 2001, cu birouri in Brașov si Sibiu, in acest fel putem oferi clienților noștrii cel mai bun support și valoare adaugată pentru specialitățile noastre chimice de inaltă calitate.

Operăm la standarde globale in toate cele patru domenii de aplicare, deservind clientii noștrii globali si locali din producția de componente auto și aerospațiale, inginerie electrica și mecanica, industria dispozitivelor medicale și multe alte industrii.

Cu conceptele noastre tehnice și prin competențele și expertiza tehnică a personalului local, oferim clienților noștrii soluțiile necesare pentru atingerea obiectivelor și performanțelor dorite.

Vă stam la dispoziție pentru orice solicitări comerciale sau tehnice!

Despre SurTec

SurTec dezvoltă, produce și furnizează specialități chimice pentru finisarea suprafeței. Cu cele patru domenii de aplicare ale sale - Curățarea pieselor industriale, Pretratarea metalelor, Acoperirea funcțională și decorativă - SurTec oferă un portofoliu extrem de cuprinzător în acest sector.

Grupul SurTec, cu sediul în Germania, are filiale în 22 de țări cu aproximativ 400 de angajați. În plus, prin colaborare cu parteneri SurTec deserveste mai mult de 20 de țări.

Pentru a garanta o calitate constantă a produsului, independent de locul de fabricație, toate instalațiile de producție din întreaga lume funcționează în conformitate cu standardele recunoscute internațional. Controalele de calitate sunt efectuate în fiecare fază a procesului de producție.

SurTec este certificat conform ISO 9001 (Managementul Calității). Obiectivele corporatiei in ceea ce priveste protejarea mediului si conservarea resurselor sunt accentuate prin certificările suplimentare conform OHSAS 18001 și ISO 14001.

SurTec este o divizie a Freudenberg Chemical Specialities SE & Co. KG, Munchen, Germania, care este o filială integrală a Freudenberg SE cu sediul în Weinheim, Germania. Freudenberg este o afacere de familie care operează la nivel mondial, fondată acum peste 170 de ani și angajează aproximativ 50.000 de oameni în întreaga lume.

 

Produse de referinta

Descarcari

Contactati-ne

Asteptam cu interes solicitarea dumneavoastra!

Pentru mai multe informatii despre procesarea datelor dumneavoastra din formularul de contact, va rugam consultati politica noastra de confidentialitate.

* This information is necessary in order to forward your request to the appropriate contact person.


SurTec la nivel mondial

La nivel mondial clientii nostrii beneficiaza de servicii compenente.

Gasiti cea mai apropiata locatie