image with artdirection image with artdirection

SurTec i Skandinavien

Specialkemikalier til overfladebehandling

SurTec i Skandinavien

SurTec er en globalt opererende specialist i kemikaler til industriel vask, forbehandling af metaller, såvel som funktionel og dekorativ overfladebehandling.

SurTec Scandinavia ApS er ansvarlig for landene Danmark, Sverige, Norge , Finland, Estland, og Letland.

SurTec Scandinavia leverer ikke bare nyskabende og markedsledende produkter men vores omfattende ekspertise og erfaring gør at vi kan sikre deres optimale funktion i vores kunders produktion.

Vores service omfatter procesoptimering hos kunden såvel som problemløsning og laboratorie support.

Vi bidrager også med inputs til alle andre aspekter omkring anvendelse af vores produkter, inklusive anlægsdesign, udstyr, og spildevandsrensning.

Vi er stolte af at have en lang række loyale og tilfredse kunder og glæder os til også at hjælpe dig.

Om SurTec

SurTec udvikler, fremstiller, og leverer specialkemikalier til overfladebehandling.

Med sine 4 applikationsområder – Industriel Vask, Metalforbehandling, funktionel og dekorativ elektroplettering – tilbyder SurTec en meget omfattende produktpalette indenfor denne sektor.                           

SurTec Gruppen har, med udgangspunkt I Tyskland,  datterselskaber I 22 lande, og har omkring 400 ansatte. Herudover repræsenteres SurTec af samarbejdspartnere i yderligere mere end 20 lande.

For at sikre ensartet høj produktkvalitet, uafhængig af fremstillingssted, opererer alle produktionsfacilliteter I overensstemmelse med internationalt anderkendte standarder. Kvalitetskontrol udføres I alle faser af produktionsprocessen. SurTec er certificeret I henhold til ISO 9001.

(Kvalitesstyring). De yderligere certificeringer I henhold til OHSAS 18001 og ISO 14001 understreger virksomhedens vigtige mål om miljøvenlighed og bevarelse af naturressourcer.

SurTec er en del af Freudenberg Chemical Specialities SE & Co. KG, München, Tyskland, som er et datterselskab af Freudenberg SE baseret I Weinheim Tyskland. Freudenberg er et globalt opererende familieselskab grundlagt for mere end 170 år siden og beskæftiger omkring 50,000 mennesker verden over.

 

Fremhævede produkter

Hentede filer

Lokationer

Kontakt os

Vi ser frem til din henvendelse

For yderligere information vedrørende behandling af dine data, se vores privatlivspolitik.

* This information is necessary in order to forward your request to the appropriate contact person.


SurTec worldwide

Over hele verden drager vores kunder nytte af kompetent service

Find lokationer i nærheden